DESPRE NOI

Mobilierul la comandă pune în valoare spaţiul casei tale, îţi oferă confort.


Functionalitatea imbinata cu modernul, finisajele lucrate cu atentie pana in cel mai mic detaliu, sunt doar cateva atu-uri care ne caracterizeaza.

In formularea unei decizii de design intervin mai multi factori. Este vorba despre spatiul insusi, cu dimensiunile si constructia lui, cu potentialul si limitele lui.
Apoi trebuie luata in considerare destinatia spatiului respectiv, pentru munca sau relaxare, pentru intalnire sau rugaciune, comercial sau de invatamant.
Designerul de interior este cel care face ca aceste lucruri sa se intample, el face urmatoarele lucruri de fiecare data cu acelasi entuziasm:
• analizeaza clientul, stilul sau de viata si nevoile acestuia;
• integreaza concluziile prin cunostintele sale de design interior;
• formuleaza concepte preliminare de proiectare, care sunt adecvate functional, estetic;
• dezvolta si prezinta recomandarile finale de design;
• pregateste materiale de prezentare, simulari, proiecte de executie detaliate;
• colaboreaza cu alte servicii profesionale de practicieni licentiati în domenii tehnice (mecanice, electrice, sanitare etc.) pentru realizarea proiectului si pentru respectarea normelor in vigoare;
• pregateste si aplica ofertele si documentele contractului ca agent al clientului;
• evalueaza proiectarea si implementarea de solutii in timpul si la incheierea proiectului.
MOBILIERUL LA COMANDA

Mobilierul poate fi nu numai un produs pur funcțional, dar și un produs de design artistic, fiind considerat o formă de artă decorativă.

Fabricăm mobilier pe comandă, de la bucătării până la living-uri, dormitoare, spații comune pentru întreagă casă şi transformăm spaţiile combinând culoare, utilitate si bun gust.

Specialiștii noștri te vor ajuta cu toate detaliile de care ai nevoie pentru proiectul tău. Vino in showroom să îți alegi materialele, finisajele sau culorile. Hai sa discutam despre proiectul tau! Te așteptăm într-un univers al mobilei la comandă!

Îți oferim experiența designerilor și proiectanților noștri care au pentru tine cele mai bune sfaturi.

Totul depinde de detaliile fiecărui proiect în parte, iar noua ne plac provocarile!

parallax background