BUCATARIA CARA HOME DESIGN

Originalitatea pentru orice interior se creează cu ajutorul mobilierului frumos și îngrijit. Orice spațiu poate fi organizat și aranjat cu stil, inclusiv bucătăria. Majoritatea tind spre obținerea interiorului unic, însă, chiar și cel mai stilat și prețios set de accesorii de mobilier este dificil de încadrat într-o imagine completa daca uitam de anumite detalii. O bucătărie frumoasă, unica, transformă în mod semnificativ spațiul. Bucătăria nu este doar un loc pentru desavarsirea deliciilor culinare, este locul in care petrecem foarte mult timp, este locul unde creatia isi are rolul sau. Asadar, creeaza-ti propriul spatiu si alege sa discuti cu un specialist, cu un specialist Cara Home Design.
Noi te asteptam!

Imaginile prezentate mai jos sunt cu titlu de prezentare.
Mobilierul se comanda si se personalizeaza in functie de spatiul dvs.
Transportul si montajul in Bucuresti sunt gratuite.
Termenul de executie este de 30 - 45 zile de la data achitarii avansului, in functie de complexitatea comenzii.
TIPS: Pentru o bucatarie chic si confortabila alege nuante deschise de mobilier sau daca preferi nuantele inchise atunci vopseste peretii in alb sau in culori cat mai pastelate!
Alege mobilier suspendat pentru a putea depozita toate cele necesare. Cateva usi ale dulapurilor sa fie cu sticla pentru ca acestea vor amplifica spatiul. Incearca sa lasi centrul bucatariei cat mai liber, daca iti permite. In spatiile mici ai putea opta pentru masa rabatabila. Iluminatul are un rol important in spatiile mici mai ales. Alege lumina alba. Lasa ferestrele libere sau pune perdele simple care nu incarca si nu estompeaza lumina naturala.
Nu incarca bucataria cu multe accesorii inutile.